Home     Acana Regionals Pacifica Vanaf 340gr
Acana Regionals Pacifica Vanaf 340gr

Acana Regionals Pacifica Vanaf 340gr


Hoogwaardige droogvoeding voor de volwassen hond.

Granenvrij Acana Pacifica Hondenvoer met 55% vis uit de zuivere wateren van Canada, goed verteerbaar, ook bij gevoelige honden, met waardevolle zalmolie, hoog proteïne gehalte en weinig koolhydraten


V.a € 5,10
Gewichtskeuze*


Acana Regionals Pacifica  Vanaf 340gr


  • Productinformatie

Acana Pacifica Hondenvoeding heeft veel proteïne en maar weinig koolhydraten, zo voldoet het aan de natuurlijke voeding van de hond.
Voor Acana Pacifica Hondenvoer worden drie met name gezonde vissoorten gebruikt:

- vers gevangen zalm, haring en bot uit de Pacific uit North Vancouver Island komen de waardevolle, licht verteerbare proteïnen, seleen en vitamine B12.

Acana Pacifica Hondenvoer uit Canada overtuigt door:

- waardevolle Omega-3-vetzuren (DHA & EPA) uit vers gevangen vis - kunnen het immuunsysteem versterken en bevorderen een stralende, glanzende vacht evenals een gezonde huid.
- Geen granen, weinig koolhydraten – veel waardevolle proteïnen, voldoen optimaal aan de natuurlijke voedingsbehoeften van de hond.
- Canadese Groenten en vruchten leveren natuurlijke Phytonutriënten en antioxidatieve, werkzame vitaminen.
- Glucosamine en Chondroïtine van natuurlijke oorsprong kunnen de gewrichten ondersteunen.
- Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen, zonder genetisch gemodificeerde bestanddelen.
- Alle dierlijke bestanddelen voor Acana Pacifica hondenvoer komen van dieren die voor consumptie bestemd zijn.

Acana Hondenvoer voldoet aan de profielen voor voedingsstoffen voor honden in alle levensfasen van de AAFCO (Association of American Feed Control Officials).
Honden zijn van nature vleeseters. Acana Hondendroogvoer biedt uw hond ook de natuurlijke vleesbronnen, die ze ook in de natuur zouden eten.
Daarbij houdt Acana Hondenvoer rekening dat onze honden tegenwoordig veelal minder calorieën nodig hebben.
Veel dierlijke proteïnen, weinig koolhydraten en geen graan zijn de ideale vereisten voor een levenslang welzijn en gezondheid van uw hond.
Acana Hondenvoer - geïnspireerd door de natuur - onderscheidt zich door 5 principes:
1. Een natuurlijke voeding door veel verse ingrediënten:
De natuurlijke voeding van honden en katten bevat een breed scala aan verschillende dierlijke eiwitbronnen.
Acana Hondenvoer biedt daarom een rijke keus aan dierlijke bestanddelen van de hoogste kwaliteit en verzorgt daarmee onze katten met zeer veel levensbelangrijke proteïnen en vetzuren.
Acana Hondenvoer bevat ten minste drie verschillende, verse vleesbronnen zoals scharrelkippen, eieren en vis uit de vrije natuur.
De grondstoffen worden dagelijks vers, niet ingevroren en vrij van conserveringsmiddelen bij Champion Petfoods aangeleverd.
2. Veel dierlijke eitwitten:
Alle hondenrassen, van tekkel tot dog hebben hetzelfde DNA-monster en stammen van de wolf af.
Net als z'n voorouders is ook de hond een vleeseter met een kort spijsverteringstraject en een stofwisseling die optimaal is afgestemd op de verwerking van dierlijke proteïnen en vetten.
Dienovereenkomstig bezit Acana Hondenvoer een hoog vlees- en proteïne-gehalte voor een goedegezondheid en welzijn.
3. Geen granen, weinig koolhydraten:
Honden en katten zijn aangepast aan een proteïnerijke voeding en hebben, als het al nodig is, maar weinig koolhydraten nodig. Koolhydraten zijn \"lege calorieën\", die behalve calorieën geen voedingswaarde bezitten.
In het lichaam van de kat worden koolhydraten in glucose omgezet, ze verhogen de bloedsuikerspiegel en kunnenzwaarlijvigheid en andere gezondheidsstoornissen veroorzaken.
Bij Acana Hondenvoer wordt daarom afgezien van toevoeging van granen.
4. Verse vruchten en groenten:
Acana Hondenvoer bevat ten minste 20% vruchten en groenten uit Canada, die rijk aan natuurlijke vitaminen, mineralen en plantaardige voedingsstoffen (zgn. Phytonutriënten)zijn.

- Red Delicious appel uit Brits Columbia, levert voedingsstoffen en plantenvoedingsstoffen, natuurlijk antioxidanten, die het lichaam tegen celbeschadiging beschermen kunnen.
- Cranberries uit het Fraser Vallei District, worden bij urineweginfecties gebruikt en bevatten in water oplosbare plantenkleurstoffen(zgn. anthocyanen), die gezondheidsbevorderende eigenschappen zouden hebben.
- Luzerne uit Alberta, met name voedingrijk met calcium, magnesium, kalium, caroteen, vitamine E en K.
- Zwarte aalbessen uit Alberta en Saskatchewan, bevatten Omega-6-vetzuren, die met name goed door het organisme opgenomen kunnen worden.
- Gestoofde Russet en Yukon Gold aardappelen uit Manitoba, een waardevolle bron voor vitamine B en C, kalium, koper, magnesium en ijzer.

5. Krachtige kruiden en planten:
Voor een goede gezondheid eten honden en katten eten in de natuur instinctief uitgekozen grassen en planten.
Acana Hondenvoer bevat een speciale keus aan waardevolle planten en kruiden, zoals jeneverbessen, engelwortel, rode frambozenblaadjes, wortels van de paardenbloem, pepermuntblaadjes, en goudsbloem.
De werkzame stoffen in planten kunnen helpen bij de ontgifting van het organisme en ondersteunen diverse organen, bijvoorbeeld de hartfunctie of de spijsvertering.
Acana Hondenvoer wordt door Champion Petfoods in een familiebedrijf in Alberta (Canada) vervaardigd.