Home     Acana Classic Puppy Large Breed 13kg per stuk
Acana Classic Puppy Large Breed 13kg per stuk

Acana Classic Puppy Large Breed 13kg per stuk


Hoogwaardige droogvoeding voor de jonge hond dat ze helpt met ontwikkelen.

Acana Puppy Large hondenvoer is speciaal ontwikkeld om puppy’s van grote rassen in hun groei te ondersteunen. Zij hebben veel eiwitten nodig en juist weinig koolhydraten.
Puppy Large hondenvoer bevat de juiste verhouding van deze voedingsstoffen. De opbouw en ontwikkeling van de spieren wordt ondersteund, en er zal niet teveel lichaamsvet ontstaan.


Euro 78.43

Acana Classic Puppy Large Breed 13kg  per stuk


  • Productinformatie

Acana Puppy Large hondenvoer bevat veel ingrediënten in de juiste verhouding. Honden zijn carnivoren en eten van nature veel vlees.
Dat is precies wat dit voer biedt: 55% ervan bestaat uit ei, kip en vis. Deze ingrediënten zijn eiwitrijk, precies wat een grote puppy in de groei nodig heeft.
25% van het hondenvoer bestaat uit verse groenten en fruit. Zij vullen de eiwitrijke ingrediënten goed aan. Alles wat de hond niet kan halen uit vlees, zit in groente en fruit.
Als laatste bevat Acana Puppy Large hondenvoer 20% haver. Deze bron van graan geeft de hond langdurig energie. De zeegroentes en kruiden verbeteren de spijsvertering.
Het hoge eiwitgehalte zorgt voor een goede spieropbouw. Dit is van groot belang bij honden die zwaar zijn, omdat ze hun eigen gewicht moeten dragen.
Lichaamsvet wordt voorkomen, zodat de hond lekker kan bewegen.