Home     Acana Classic Puppy & Junior Vanaf 340gr
Acana Classic Puppy & Junior Vanaf 340gr

Acana Classic Puppy & Junior Vanaf 340gr


Hoogwaardige droogvoeding voor de jonge hond dat ze helpt met ontwikkelen.

Acana puppy & junior hondenvoer is biologisch hondenvoer. Het is speciaal afgestemd op de behoeftes van puppy’s van middelgrote rassen.
Een groot deel van het voer (60%) bestaat uit eiwitrijk vlees, aangevuld met 20% groente en fruit. Alle belangrijke voedingsstoffen zijn er in verwerkt. Het voer bevat geen conserveringsmiddelen.


V.a € 4,70
Gewichtskeuze*


Acana Classic Puppy & Junior  Vanaf 340gr


  • Productinformatie

Acana puppy & junior hondenvoer is droogvoer dat is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van puppy’s. Van nature zijn honden namelijk vleeseters.
Ze hebben veel eiwitten nodig. De eieren, kip en vis voorzien de hond van deze eiwitten.
Groente en fruit (20%) vullen het dieet verder aan. Ze bevatten alle voedingsstoffen die niet in vlees zitten. De combinatie van vlees, groente en fruit maakt de maaltijd compleet.
Ook zit er 20% haver in Acana puppy & junior hondenvoer. De haver wordt langzaam verteerd: daarom kan de hond er langdurig energie uit halen.
Er zijn meer voedingsstoffen die de hond goed kan gebruiken: omega-3 vetzuren verzorgen de huid en geven de vacht een mooie glans, en zeegroentes en kruiden verbeteren de spijsvertering.
Het koolhydraatgehalte is relatief laag. Daarnaast is graan de enige tarwesoort die in Acana puppy & junior hondenvoer verwerkt is.
Honden hebben namelijk geen granen of koolhydraten nodig: ze vinden het niet in de natuur.