Home     Pedigree Junior Blik 400gr per tray
Pedigree Junior Blik 400gr per tray

Pedigree Junior Blik 400gr per tray


Volledige blikvoeding voor jonge honden.

In de puppyfase groeit je hond het snelst. De voeding die je nu voor hem kiest, kan je puppy helpen om uit te groeien tot een sterke en gezonde volwassen hond.
PEDIGREE® Junior is een complete blikvoeding, die makkelijk verteerbaar is en tevens uitgebalanceerd met calcium en fosfor.
Zo geef je je puppy alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede start van zijn leven.
tray van 12 stuks


Euro 19.31

Artikelcode: 1.150.008

Pedigree Junior Blik 400gr  per tray


  • Productinformatie

Specifieke eigenschappen
PEDIGREE® Blikvoeding richt zich volledig op de 4 basisbehoeften van de hond. Daarmee voorziet deze voeding voor 100% in de nutritionele behoefte van de hond:

Gezonde Botten

Hoge Verteerbaarheid

Gezonde Huid & Glanzende Vacht

Sterk Immuunsysteem

Volledige diervoeding voor puppy’s.
Samenstelling: vlees en dierlijke bijproducten (59%, waarvan 4% lamsvlees), granen (4% gekookte rijst), mineralen, oliën en vetten (waarvan 1% zonnebloemolie), plantaardige bijproducten.

Analytische bestanddelen (%): eiwit: 8.6 / vetgehalte: 7.6 / anorganische stoffen: 2.7 / ruwe celstof: 0.6 / vocht: 76.5 / calcium: 0.4 / fosfor: 0.35.

Additieven per kg: Nutritionele additieven: Vitamine D3: 250 IE, Vitamine E: 50 mg, Watervrij calciumjodaat: 0.58 mg, Pentagehydrateerd kopersulfaat: 9.8 mg, Monogehydrateerd ijzersulfaat: 15 mg, Monogehydrateerd mangaansulfaat: 8.4 mg, Monogehydrateerd zinksulfaat: 116 mg / Technologische additieven: Cassiagom: 3500 mg.

Voedingsadvies
Wanneer je PEDIGREE® Junior natvoeding mengt met droogvoeding van PEDIGREE® voor puppy`s, halveer dan de aanbevolen hoeveelheden van elk product. Voor heel veel jonge puppy's dien je de brokken lichtjes te bevochtigen met melk of water. De individuele behoeften van jouw puppy hangen af van de mate van activiteit, van het ras en van de leeftijd. Voor een optimale groei is het aanbevolen om de hoeveelheid voeding aan te passen.

Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Op kamertemperatuur opdienen. Na opening twee dagen houdbaar in de koelkast.