Home     Royal Canin Yorkshire Terriër Adult Vanaf 1,5kg
Royal Canin Yorkshire Terriër Adult Vanaf 1,5kg

Royal Canin Yorkshire Terriër Adult Vanaf 1,5kg


Hoogwaardige voeding voor volwassen honden.

Yorkshire Terrier 28 Adult
Voor volwassen Yorkshire Terriërs
Rasspecifieke voeding voor Yorkshire Terriërs vanaf 10 maanden


v.a € 15,85
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.055.042

Royal Canin Yorkshire Terriër Adult  Vanaf 1,5kg


  • Productinformatie

De Yorkshire Terriër is een boeiende, en veelzijdige hond met unieke kenmerken. Hij is levendig, enthousiast, eigenwijs en stoutmoedig. De Yorkshire Terriër heeft lichaamseigenschappen die extra aandacht eisen, zoals de huid, kaken en het gebit. Zijn opvallende vacht moet regelmatig worden verzorgd en hij kan een moeilijke eter zijn.

Niet zomaar een vacht
De vacht van de Yorkshire Terriër is bijzonder fijn en lang en hij groeit voortdurend. Hij valt langs beide zijden van de ruggengraat. Deze uitzonderlijk glanzende, zachte vacht heeft dezelfde structuur als mensenhaar. De Yorkshire Terriër heeft geen ondervacht en verhaart niet. Maandelijks trimmen wordt hierom aangeraden.

Lange levensverwachting vereist langdurige gezondheidszorg
De gemiddelde levensverwachting van de Yorkshire Terriër is 15 jaar, wat betekent dat hij een actieve bescherming nodig heeft om zo de ouderdomskwalen te beperken. Het ouder worden beïnvloedt de conditie van zijn huid, zijn vacht, het functioneren van zijn hart, en zijn nieren en de soepelheid van zijn gewrichten.

Kieskeurige eter
De reukzin van de Yorkshire Terriér is minder goed dan die van grotere honden. Dat kan een reden zijn waarom hij zo kieskeurig is. Alleen een bijzonder smakelijke voeding wekt zijn eetlust op.
Yorkshire Terrier 28 Adult voldoet aan deze eisen.