Home     Eukanuba Mature/Senior Lam & Rijst Vanaf 2,5kg
Eukanuba Mature/Senior Lam & Rijst Vanaf 2,5kg

Eukanuba Mature/Senior Lam & Rijst Vanaf 2,5kg


Hoogwaardige voeding voor oudere honden.

Geschikt voor alle hondenrassen.


v.a € 20,49
Gewichtskeuze*


Artikelcode: 1.021.043

Eukanuba Mature/Senior Lam & Rijst  Vanaf 2,5kg


  • Productinformatie

Eukanuba's beste Mature & Senior hondenvoeding voor elk ras met gevoelige huid en maag, rijk aan lamsvlees.
Eukanuba Mature & Senior droge hondenvoeding voor elk ras rijk aan lamsvlees en rijst bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en de optimale opname van voedingsstoffen bevorderen.
Dit hondenvoer bevat antioxidanten waarvan klinisch bewezen is dat ze een sterke natuurlijke weerstand van uw hond bevorderen, en omega-6- en omega-3-vetzuren voor een gezonde huid en een glanzende vacht.
Hoogwaardige dierlijke eiwitten (kip is het belangrijkste ingrediënt) helpen de spieren sterk en soepel te houden (klinisch bewezen) en calcium is goed voor sterke botten.
Deze hondenvoeding bevat prebiotica en bietenpulp, waarvan klinisch is bewezen dat ze de spijsvertering en een optimale opname van voedingsstoffen bevorderen.
De voeding is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en wordt aanbevolen door topfokkers om uw hond een 100% volledig en uitgebalanceerd dieet te geven.
Ieder dieet van Eukanuba Mature & Senior droge hondenvoeding bevat de 3D DentaDefense-technologie en reinigt daardoor met iedere hap, vermindert de opbouw van tandsteen tot wel 80%* en helpt uw hond een gezond gebit te houden.