Home     Feliway per stuk
Feliway per stuk

Feliway per stuk


Zorgt voor een vertrouwd en veilig gevoel bij u in huis.

Feliway® is een synthetische kopie van het gezichtsferomoon van de kat.
Door de nabootsing van deze gezichtsferomonen kan Feliway voor een vertrouwelijk en veilig gevoel bij een kat in z'n (eigen) omgeving zorgen.
Hierdoor kan Feliway® goed worden ingezet om katten minder stressgevoelig te maken,
ze gerust te stellen tijdens spannende tijden (nieuwe gezinssituatie) of andere stresssituaties ( verhuizing, dierenarts bezoek).


Vanaf € 22,85
Productkeuze*


Feliway  per stuk


  • Productinformatie

Te veel aan spanning kan bij een kat zeer verschillende klachten veroorzaken zoals blaasontsteking, huidklachten, sproeien in huis, verminderde eetlust, Agressief gedrag.

Feromoontherapie is een inmiddels beproefde manier om gedragsproblemen bij dieren aan te pakken. Het is een innovatieve en natuurlijke oplossing voor stressgerelateerde problemen bij honden en katten. Feromonen worden uitgescheiden in de lucht en via een specifiek orgaan in het gehemelte waargenomen. Andere diersoorten (of mensen) kunnen de feromonen van de kat niet waarnemen, aangezien dit specifieke kattenferomonen zijn (dieren hebben specifieke feromonen). De Feliway is verkrijgbaar als verdamper of als spray en daardoor op zeer veel verschillende plaatsen inzetbaar.
Gebruik Feliway verdamper
Plaats de verdamper in een stopcontact in de ruimte waar de kat het meest verblijft. Doeltreffend in ruimtes van 50 tot 70 m². Werkzaam gedurende ± 4 weken. Als de kat in meerdere ruimtes verblijft (met een totale oppervlakte van meer dan 70 m²) dan dient een tweede verdamper in de andere ruimte geplaatst te worden. Wanneer de verdamper na een maand leeg is, kan deze worden nagevuld met de navullingflacon.
Gebruik Feliway spray
De Feliway Spray is ideaal voor gebruik binnen en buiten. De spray kan worden gebruikt als aanvulling op de verdamper, daar waar extra behandeling gewenst is zoals in de kennel, mand of bench. Ook is de spray handig op plaatsen waar geen verdamper mogelijk is bijvoorbeeld in de auto of reismand.
Meer informatie over dit product kunt u vinden in de bijsluiter of op de website van Feliway.