Home     D.A.P adaptil feromonen per stuk
D.A.P adaptil feromonen per stuk

D.A.P adaptil feromonen per stuk


Helpt het voorkomen van angst en stress.

De Adaptil producten stoppen en voorkomen aan angst en stress gerelateerd gedrag bij pups en volwassen honden, zoals:

vernielzucht
blaffen en piepen
onzindelijkheid
overmatig likken


Vanaf € 28,00
Productkeuze*


D.A.P adaptil feromonen  per stuk


  • Productinformatie

Geruststellende feromonen
Alle melkgevende teven scheiden zogenaamde geruststellende feromonen ("appeasing" pheromones") uit, die ervoor zorgen dat het nageslacht gerustgesteld wordt. Onderzoek heeft aangetoond dat de geruststellende eigenschappen van deze feromonen ook op latere leeftijd blijven bestaan. Adaptil bevat een analoog van dit natuurlijke geruststellende feromoon van de hond.

Adaptil Verdamper
De Adaptil elektrische verdamper wordt in het stopcontact in de ruimte geplaatst waar de hond het meest verblijft. Eén flacon is voldoende voor een 30 dagen durende behandeling van zo'n 50-70 m2. Adaptil is opmerkelijk effectief. Volgens de fabrikant stopt 72-85% van de honden na 1 maand met blaffen en vernielen wanneer ze alleen worden gelaten. De positieve effecten zijn al snel zichtbaar, meestal in de eerste week van de behandeling. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen de Adaptil -verdamper minstens 2 maanden te gebruiken, tezamen met gehoorzaamheidstraining.

Adaptil Spray
Een ideale hulp voor specifieke problemen zoals verlatingsangst, wagenziekte en dergelijke. Uiteraard kan deze spray ook goed gebruikt worden naast de verdamper, bijvoorbeeld in de mand van de hond om hem daar extra gerust te stellen. De Adaptil spray kan ook goed worden gebruikt om honden met wagenziekte te helpen. Honden met wagenziekte hebben vaak hun misselijkheid gekoppeld aan de auto, waardoor de auto zelf ook een vervelend object is geworden. Om wagenziekte aan te pakken kunt u dan ook het beste met hulp van de Adaptil spray de auto eerst weer een hele leuke plek maken om daarna, eventueel met hulp van medicatie tegen wagenziekte het rijden weer rustig op te bouwen.

Adaptil Halsband
De Adaptil Halsband helpt verschijnselen van angst en stress, zowel binnen- als buitenshuis, bij pups en volwassen honden te beheersen en voorkomen, zoals bij:

Het wennen aan een nieuwe omgeving (nieuw huis, onbekende bezoekers, pension)
De periode van socialisering (tot ongeveer 3 maanden leeftijd)
Onbekende en onvoorspelbare situaties
Angst buitenshuis (verkeer, andere honden, onweer, vuurwerk, etc)

De combinatie van Adaptil Halsband en Adaptil Verdamper wordt aanbevolen voor honden die zowel binnenshuis als buitenshuis verschijnselen van angst vertonen.

Nieuws en achtergrondinformatie